PATİ MAMA Her Şey Canlar İçin...
YAŞA Onu Çoook Sevecek Ailesini Arıyor
Açıklama

Bu güzel çocukla sokakta karşılaştık,beslediğim sokak kedilerinin arasında çekingen bekliyordu,kalçasında kocaman bir yara vardı.Alıp evimdeki boş bir odaya yerleştirip misafir ettim ve veterinere tedavisini yaptırdım. Üçlü testi temiz çıktı,iç-dış parazit aşısı yapıldı ve düzenli pansumanla köpek ısırığı olduğunu tahmin ettiğimiz yarası iyileşti.

İlk karşılaşmamızda bile hemen yanıma sokulmuş,kucağıma aldığımda memnun mırıltılar çıkarmaya başlamıştı.İnsana alışık ve ev kedisi olduğu anlaşılıyordu,belli ki birileri hevesini alana kadar misafir edip sokağa atmıştı! 

Şimdiyse sağlıklı,çok sevecen ve oyuncu bir çocuk.Kucağı ve okşanmayı çok seviyor.

7-8 aylık,erkek,Russian Blue cinsi.Benim temsilen koyduğum isme (Yaşa) duyarlı değil,sahiplenecek ailesi çocuğu isimlendirebilir.

Şartlarımız şunlar: 

1)Öncelikle sahiplenecek kişi/kişilerin bir kedi evlat edinmenin sorumluluğunu anlamış olması gerek.Eğer evinizi açıyorsanız ailenize yeni bir üye katıyorsunuz,asla terketmeyeceğinize emin olmalısınız.Ömrü boyunca yuvası sizin yanınız olacak.

2)Teslim sırasında veterinerde çip takılacak ve sahibi çocuğu kendi üstüne kaydettirecek.

3)Tüm aşıları veteriner kontrolünde düzenli yaptırılacak.

4)Kaliteli bir mamayla beslenecek,şu an Royal Canin\'le besliyorum,bu markayla devam edilebilir.

5)Vakti gelince KISIRLAŞTIRILACAK (tahminen 3 ay gibi düşünün)

6)Evde güvenliği için eğer balkon açıksa kedi filesi takılmalı ya da balkonunuzun kapısında kedinin açamayacağı kilitli sinekliği olmalı.Aynı şekilde pencerelerde de kilitli sineklik olmalı.Kediler 4 ayak üstüne düşer diyip bu güvenlik önlemini almazsanız kediniz ya kaçar ya da düşüp kemiklerini kırar.Bu yüzden kilitli sineklik veya file ŞART.

Bunlar sizi düşündürebilir ama eğer bu şartları sağlarsanız dünya tatlısı bir çocuğunuz olur.Kedi sevgisi evlat sevgisi gibi,onun için en iyisini yapmak görevimiz.

Paylaşan
-
Tarih :
12.12.2023
Şehir :
İSTANBUL
Yaş :
Genç (6 Aylık - 2 Yaş)
Cinsiyet :
Erkek